Fish
Fish
Buborékok FacebookBuborékok Google+
Órarend belépés

Elbert Stefánia

Gyerekkorom nagy részét az uszodában töltöttem, így a víz régóta közel áll hozzám. 7 éves koromtól kezdve versenyszerűen úsztam, majd később vízilabdáztam egészen 20 éves koromig. Junior válogatottként is szerepeltem. Eredményeim közé tartozik a Magyar Női Vízilabda bajnoki cím 2013/14-es évben, illetve a különböző Magyar Kupa érmek.

Visszagondolva a sport nagyon meghatározó volt az életemben és a legtöbb pozitív élményemet illetve később a legjobb barátaimat is itt szereztem, amiért a mai napig hálás vagyok. Általa a készségeim és a képességeim fejlődésén felül, megtanultam az alázatot, a kitartást, a küzdeni tudást és a csapatban történő munkavégzést. Mindig szerettem a gyerekekkel foglalkozni és a sors úgy hozta, hogy lehetőséget kaptam tudásom bővítésére a buborékoknál. Jelenleg a Szegedi Tudományegyetem Rekreációszervező és egészségfejlesztő szakos hallgatója vagyok.

Célom mindazt a tudást és tapasztalatot átadni a gyerkőcöknek amit eddig megszereztem. Legfőbb feladatomnak érzem, hogy a vízbiztonság mellett az uszoda légkörét is meg tudjam szerettetni azért, hogy később pozitív élménnyel gondoljon vissza az úszásra és talán tovább fejlesztve önmagát folytassa ezt a mozgásformát.