Fish
Fish
Buborékok Facebook Buborékok Instagram Oázis Szeged
Órarend belépés

Pótár-Bóta Anita

4 éves lehettem, mikor édesanyám -aki azóta sem tud- a városi strandon tanítgatott az úszás alapjaira. Aztán egy verőfényes napon jött Laci bácsi és azt mondta, ez a gyerek úszásra született! Persze boldogan vittek heti háromszor úszni, melyet úszó tagozatos iskola, megszámlálhatatlan verseny, érem, élmény és edzőtábor követett. 10 évig úsztam versenyszerűen, melyet egészségügyi okok miatt kellett abbahagynom. Ezt az időszakot nem cserélném el semmivel! Bár az úszás egyéni sport, megtanít csapatban is dolgozni; emellett alapvető emberi és erkölcsi értékeket ad át.

2009-ben Szegeden szereztem óvodapedagógus diplomát, 2010-ben pedig akkreditált úszás oktató lettem. Közel 3 éve dolgozom óvodapedagógusként, emellett gyermekeket oktatok úszni, mellyel egy álom vált valóra. Oktatói és pedagógiai munkámat a gyermekközpontúság, a szeretetelvűség és nagyfokú humor hatja át.

Fruzsival és a buborékokkal 2016. augusztusában találkoztam. Szerencsésnek érzem magam, hogy ennek az összetartó, szerethető és szakmailag mindig megújuló csapatnak a tagja lehetek.